Alegerile Comisiei Superioare de Disciplină la Colegiul Medicilor din România - 2023

 

Alegerile Comisiei Locale de Disciplină la Colegiul Medicilor Satu Mare - 2023

 

În data de 21 septembrie 2023 va avea loc alegerea Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor Satu Mare, în conformitate cu Statutul Colegiului Medicilor din România.

Votarea se va realiza în două moduri:

  1. Exercitarea votului în mod fizic, prin completarea unui buletin de vot pe format hârtie, la cabina de vot de la sediul Colegiului Medicilor Satu Mare, din str. București nr. 1
  2. Pentru prima dată se poate exercita votul electronic, folosind cabina electronică de votare

Votarea, indiferent de mijlocul folosit, se va desfășura doar în ziua de 21.09.2023, între orele 10 - 20.

 

Candidații înscriși pentru Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor Satu Mare

 

Pot vota doar medicii activi înscriși în Colegiul Medicilor Satu Mare. O condiție suplimentară este plata cotizației la zi.

Cotizația se poate achita și în ziua votului.

În cazul votului electronic, trebuie să accesați site-ul Colegiului Medicilor din România și să apăsați mai în josul paginii butonul aferent sistemului de operare al telefonului pe care doriți să instalați aplicația care vă permite votarea (Android sau iPhone-iOS).

Aplicația poate fi folosită doar pe telefon tip smart și doar pe un singur telefon.

Pentru utilizarea aplicației se folosește o adresă e-mail și un număr de telefon mobil. Ambele sunt folosite pentru securizarea votului și pentru verificarea medicului.

Din acest motiv este foarte important să fi lăsat la Colegiu datele dumneavoastră personale. Lipsa lor sau incorectitudinea lor vă împiedică să votați electronic. Dar nu vă împiedică să votați fizic, la sediul Colegiului Medicilor Satu Mare.

În cazul votului fizic, este obligatorie prezentarea actului de identitate în perioada de valabilitate.

Votarea electronică este confirmată printr-un mesaj scris primit pe telefonul cu care s-a votat. Lipsa acestui mesaj înseamnă că votul electronic nu s-a transmis și nu s-a înregistrat în sistem.

Se poate vota doar fizic sau doar electronic.

În situația în care ați inițiat votul electronic, dar acesta nu s-a finalizat prin mesajul de confirmare, el poate fi „convertit” în vot „clasic”, la sediul Colegiului Medicilor Satu Mare.

Folosirea aceluiași număr de telefon mobil sau a aceleași adrese e-mail de mai mulți colegi vă împiedică utilizarea votului electronic. Votul electronic va putea fi folosit doar o singură dată, de persoana care a reușit prima dată să se înregistreze în sistem.

O dată exercitat votul - atât în format fizic, cât și electronic -, nu se mai poate reveni și nu se mai poate vota din nou.

 

Lista electorală permanentă

 

Dacă nu vă regăsiți pe lista electorală, nu puteți vota electronic. O puteți face în mod fizic la sediul Colegiului Medicilor Satu Mare, pe lista suplimentară.

 

Documentele Comisiei Electorale:

 

© CM SM 2023